TINTAsocial / Zugivó
zugivó, zsolcai sor 198

24.05.30. 21.00

Garázs hangulat a Zugi-kertben, nagyon klassz tempós punkzenei futamok, harapós riffek és a kifinomult düh nyers ritmikája, o!i
Német quartet a jó kis Exwhite, ki ne hagyjad!! Most se a legjobb szandálotokban gyertek
támó 2ezer<
 
TINTAsocial
zugivó, zsolcai sor 198
24.05.26 21.00
 
Luca Marchetto a.k.a. Bad Pritt másodszor ad Miskolcon koncertet, de most a kedvenc kiskertben. Csupa bársony, kellem és báj, mit létrehoz, majd le is nullázza azt, hogy dögöljön a komfort. Éteri elektronikábúl megint felhúz téglánkint aztán egy audio városkát, ahogyan az itáliai építőmester elődök, vaskos elektronikával és vetítéssel csal egyfolytában. Unikális kortárs zenei élményt ígérünk vele egy nyárias vasárnap estén..
támó 2ezer, gracie milla
 
 
//
Bad Pritt is in town again, You will be surprised by his keyboard/electronica based soundscapes..a lovely unconfortable space is stolen from Your life as a gift, dont miss
suggested support from you is from 2k fiorini, thanks
 

TINTA / Zugivó

Zsolcai sor 198., Miskolc, Hungary, 3530

24. 05. 23. 20.00

 

Francia nowave/poszt-punk zúzda Lyonból. Egy korábbi lyoni zenekar, a SoCRaTeS romjain tavaly újraéledő Vultures, Hyenas and Coyotes azt a kompromisszum mentes, együtt izzadós, bólogatós közösségi élményt ígéri, amiért igazán érdemes felcaplatni a Zugiba. Szem/hónalj garantáltan nem marad szárazon.

TintaSocial - Zugívó
24. 05. 01. 20.00
 
Erős májussal kezdődik a 2024-es nyár, mindjárt a munka ünnepén a lengyel Jazzcore DR Fleischman hangversenyével kezdődik a tavaszi kavalkád. A Metáldoktorok Pieńsk városából, a félig már szászok lakta lengyel vidékről érkeznek a Zugivós rendelésére. A polák Helmet majdnem egyidős a New Yorkival, és legalább annyira keményen rockolnak is.
Jazzcore coloured guitar rumble to celebrate prolatariasm.
//

2024. március  7. 19.00
TintaSocial,
Kisavas, Zsolcai sor 164.
 
Yegor Zabelov ad műsort nektek, minden a szokásos, azaz sose volt még ilyen: csúcs eredeti harmonikázás, misztikus zenei kaland, hipnózis, ambient, rituálé hangulat, úgyhogy ne foglalkozz a csütörtökiséggel, 7kor próbálunk kezdeni.
1.5k min. tám. köszöni előre
 

2024. január 27. szombat
TINTASocial

Fogadjátok szeretettel Sophia és Raoul előadását, tök jól folytatódik a francia vonal
lentebb hallga bele, kellem plusz báj plusz minőség meg intimitás
befele min 1500 hüf, önkiszolgáló büfé, nem kell hozzá haszn.ut.

 

2023. július 15. szombat 20.00
Miskolc - Zugivó / Tinta Social (Zsolcai sor 198)

► Psychedelic Rainbow Warrior Peace Force:

Psychedelic Rainbow Warrior Peace Force galaktikus erővel szakít féregjáratot az agyatokba, hogy átvezesse a chilles vaporwavetől a veretős hardtechnoig terjedő zenei palettájukat. ☄ Kozmikus ütemek, térhajlító basszusok, pszichedelikus iszonyat, egyenesen a Youtube legfertelmesebb bugyraiból.
 
► Flavor Aid:
Zenovoid Records
Abstract Meditation Crew
Hypnotic Records India
 

zugivó
23.06.22. 21.00

Unikum!!4! a placcon, Új Zélandról turnézik nekünk is a dark folk-ot játszó Plum Green, eljönnöd hát minimum, hogy illik!!
támolyogj ugy kétezerrel, legyen egy kis hátszelük, köszi!!

TINTASocial
május 28. vasárnap
zugivó, Zsolcai sor 198.

Simón és Maurica párosa Northwest a madridi Spanyolországból. Brit gyökerű művészies hangépítés az övék, megyünk majd triphoptól art popig is kortárs üzemű érzékenységben,

Hallga: https://www.youtube.com/watch?v=SoYAd4hXMSE

támíts max 2 ropival, köszönik szépen
 

Zugivó/tinta
2023. május 18.

Ahoj!! Erős, hangos nyers pank sikámolás a csütörtök estétek csendje helyett. Elszánt cseh bandák, három is!!
a linkek nem hazunnak

megint légyen 2e hüf, köszönik szépen
 

Május 07.20.00-1.00
zugivó, kisavas, Zsolcai sor 198.

Vidám vasárnap esti zugivádia egy kibaszott jó zenekarral, ez az ajánlat. A portlandi / berlini TOP DOWN zenéjét leginkább a Dead Moon és a Ramones keverékeként lehetne leírni. Dögös punkrock végül is. Érkezik velük Csühes Pál a budapesti RNR666 kultúrmisszió képviseletében és a show-hoz valahogyan kapcsolódó fizikai lemezekről játszik zenét

támogasd lelkesen, 2e
 

2023. MÁJUS 6., SZOMBAT, 19:00

Zugivó / Tinta Social

Zsolcai sor 198

 

✦ Han Solo Torture Rack ✦
Zománcos kábelek, fémes csapások, digitális lázadás. Főként improvizatív jellegű co-produkció három zajtestőr előadásában! Maximális audiovizuális ámokfutás 3Dben.
https://www.facebook.com/Hansolotorturerack

✦ Klaustrovox ✦
Mélyen morajló, FM szintézissel, halk pulzálással, és széteffektezett népi fúvós hangszerekkel körülölelt industrial ambient-drone.
 
✦ SHUM ✦
Zaj oroszul, kell ennél több? Doom-sludge gitártépés, 808 hadrendbe állítása, kakofónia-foszlányok szekventálása, zajalapi mirigy leszakadása
 

2023. ÁPRILIS 6., CSÜTÖRTÖK, 18:00–1:00

Megpörgetjük a földgömböt. A Tinta segítségével április 6-án egy horvát doksi és amerikai, japán, illetve ukrán zenei előadók landolnak a Grizzlyben.

A kihagyhatatlan és megismételhetetlen alkalom a Once Upon a Youth / Egyszer volt egy fiatalság című dokumentumfilm vetítésével kezdődik.
A film után a Charmaine’s Names (USA) avant-lounge zenéjének hullámain ringatózhatunk, majd a 2021 óta Tibilisiben működő heavenphetamine (JPN/UKR) psycho punkjának ritmusaira bólogathatunk.
 
A filmről:
A rendező, Ivan Ramljak, 13 évvel ezelőtt drogtúladagolás miatt váratlanul elhunyt legjobb barátjának állít emléket, miközben igyekszik rekonstruálni, ki is volt ő valójában. Ehhez közös ismerőseik visszaemlékezésein kívül mindössze a tehetséges fotósnak induló egykori barát képeit és videófelvételeit használja fel vizuális anyagként. Az egyéni sorstragédián túl a film mesél a kilencvenes évek „elveszett” horvát generációjáról és a délszláv háborút követő útkereséséről.
eredeti cím / original title: O Jednoj Mladosti
filmrendező / Director: Ivan Ramljak
időtartam / runtime: 78’
év / year: 2020
nyelv / language: horvát / Croatian
felirat / subtitles: magyar, angol / Hungarian, English
 
Az előadókról:
Az eseményhez a filmet a Kinedok biztosítja, a zenészeket a Tinta hívta meg.

 

 

cor et lunae
2022. DECEMBER 9., PÉNTEK, 16:30

Szeretettel várok mindenkit a kiállításmegnyitómra 

A kiállításon legújabb munkáim tekinthetők meg, 2021-2022-ből, első sorban vegyes technikával készült festmények és egy-két kísérletezősebb alkotás.
 

TINTASOCIAL
2022. NOVEMBER 18., PÉNTEK

Fókuszban egy kis távoli sziget könnyűzenéje, hanglemezekről előadott masszív dalcsokor!
Pepitában és oda vissza tágíthatod Jamaika-zenei horizontod, kalauzunk: Flipside Selekta
A.K.I:
Miskolci származású reggae DJ. 2006 – 2007 között Selekta Jahmaica néven szervezett bulikat Miskolcon. 2007 óta írországban él, ahol azóta is a reggae / dancehall kultúra promótálója. 2016 – ban sound systemet alapított Mamukko Hi – Fi néven testvérével DJ Fake Rolex-szel. Jelenleg a Bubble Up duo tagja a london-i származású Bellyman társaságában. Kedvencei a modernebb rub – a – dub ütemek, a reggae revival elõadóitól (Chronixx, Protoje, Lila Ike, Kabaka Pyramid, Koffee) jatszik szívesen bakeliteket de a lemezjátszóin felperdülnek L’Entourloop & Damian Marley tune-ok is. Szeretettel fogja kiválogatni a kedvenc kislemezeit a tinta-i bulijára, ahova köszöni a meghívást. Somebody say Pull Up. Love, Flipside

 

Le Muffe
Tinta Social
2022. NOVEMBER 11., PÉNTEK, 19:00–20:15

Jó tízéves bagázs Bergamoból, dob-basszus-orgona trió, aligha lehet más programod, be, 1.5, köszönik!!
ja és tánc!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=0VPZzudNttw//
Italian beat, garage, prog band, the rest remain surprise!!!!

 
ZUGIVÓ/TINTA
2022. SZEPTEMBER 17., SZOMBAT, 20:30–23:59
 
 
Férj és felesége alkotják a Heavenphetamine duót Tokyoból. Hatódottak vala a 60-70-es évek pszihedelikus rokkjától, 80as évek posztpunkjától meg acid-house világától, kurva érdekes lesz. Hiroki énekel és szintizik, Sara dobol rendesen.
 
a koncert előtt koncert, Tibia fest étert gitár és egyéb technikával intimo.
 
 
Zugivó
Zsolcai sor 198.
2022. SZEPTEMBER 16., PÉNTEK, 21:00–23:55
 
Unikum Emberek! Trinidad és tobagoi vendégek jönnek HC Punk koncertet adni, a műsor savát a tradícionális karibi hangszerek és a calypso íz adják, a borsát meg a meglepetés, hogy mi is lehet ez. Egy kis egészséges düh a békéért, ők is nagyon várnak minket ám! Gyertek el, támogassátok Európa turnéjukat és a Tinta világnézeti klubotokat. oi!
 
 
Zugivó
2022. SZEPTEMBER 14.,
SZERDA, 21:00–23:45
 
FILMBEMUTATÓ ÉS LIVE ACT
A 2022. SZEPTEMBER 14., SZERDA, 21:00–23:45 lassan teljesen az enyészetté vált. Ami megmaradt belőle, azt most lebontják. Az egykori gyárat az utolsó pillanatban sikerült Pápai Gergőnek lefilmezie.
A film egy személyes utazás, Miskolc rejtettebb, mélyebb rétegei közé. A vetítés egy zenei / soundscape improvizációval egészül ki. A film készítője hasonlóan a néma filmek korszakának megoldásához, a vetítővászon mellől készíti el a film hangját. Ezúttal nem zongorával, hanem elektronikus hangszerekkel.
 
SCREENING AND MUSICAL LIVE ACT
The Diósgyőr (Miskolc) Steel Works slowly becomes nothing. What is left of it is now being demolished. Gergő Pápai managed to film the former factory at the last moment. The film is a personal journey that leads to the hidden, deep layers of Miskolc. The screening is complemented by a musical / soundscape improvisation. The filmmaker creates the sound of the film from the side of the projection screen, similar to the solution of the era of silent movies. This time not with a piano, but with electronic instruments.
 
Zugivó / Tinta
2022. JÚLIUS 8., PÉNTEK, 20:00
 
A Psychedelic Rainbow Warrior Peace Force galaktikus erővel szakít féregjáratot az agyatokba, hogy átvezesse a chilles vaporwavetől a veretős hardtechnoig terjedő zenei palettájukat. Kozmikus ütemek, térhajlító basszusok, pszichedelikus iszonyat, egyenesen a Youtube legfertelmesebb bugyraiból.
💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
A Bobby Shyze a Korai Öröm két zenészéből 2019-ben alakult, analóg szinti live act. A zenéjük vidám, savas techno, mely napfényben és holdfényben is megállja a helyét. A lényeg, hogy legyen tánc!
💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
Behopp: ezredes
 
2022. július 1. 21.00-
Tinta/Zugívó
Zugivó Zsolcai sor198
 
Punk /gyök/érzetű trio az est egyik főattrakciója, a Parnepar Zágrábból, a másik fő pedig a Hínár zenekar a messzi és misztikus Miskolcról. már mindkettő megfürdött a Tintában jó régen, új anyagok ősbemutatóját kell most várni
kp támogatásod fontos most is, köszi