broáf, balhír

bass-o-matic idézet:
"A miskolci fellépést sajnos le kell mondanom, mivel az "iszik, vagy vezet" alapszabályt megszegtem a hétvégén. Igaz, csak biciklivel... Egy bordám megrepedt és a bal csuklómat lezúztam. A következő koncertekre már rendben leszek. Sajnálom Miskolc! +++ A had to cancel my show @ Miskolc. I had a beautiful bicycle accident at the weekend. Don't drink and drive! One of my rib has cracked, and my wrist has injured. I'm sorry Miskolc! I'll continue in May!"

a többi dolog igen!

Valóságos eke a dobhártyáknak.
Éljen április 4., szabad a haza és véssük a húst!

És így árad a hín!

A zenekar tagjai már több zenei formációban letettek a zenélésről. A jelenlegi felállás is több tagcserén és zenekari posztváltáson keresztül tesz kísérletet a végső lemorzsolódásra. A banda a zeneszámok eredeti megfogalmazásának megkínzásával, a tagok technikai felkészültségét megalázó zenei megoldásokkal, a hangkép micsoda pacsmagolásával kívánja zenei allergiáját kiújítani.
Felbőgésük jelen állapotában a hangok halmazának ismeretlen közös metszeteit nyenyegteti, amelyet a ritmika oldalirányú kilengésével és a zenei struktúrák adatgazdálkodásra váltásával tesz viszonylagossá.
Legfőbb erényüknek az experimentális gyakorlatvesztést, a színpadi szerencsejátékot és a rohamszerű, teljes téma-tartalmi amnéziát tekintik.
Általános és zenei értetlenkedésük megkerülhetetlen, korlátozottság esetén.
Díszsortűz dísztort szít.

bassomatic

hínár